Summa sidvisningar

onsdag 9 april 2014

Bra träningar i tråkigt väder

Så var ordningen återställd, ett riktigt djupt lågtryck har härjat här sedan i måndags. Kallt, blåsigt och regnigt; helhemskt. Men allt regn före midsommar är bra för markerna, bara att glädjas med jordbrukarna.
I söndags var det skapligt väder, och vi begav oss ut på långprommenad genom villakvarteren. Gjorde ett stopp på en vändplan för ett litet träningspass, bara för Messi. Började med en kedja med ett helt moment fotgående, sättandet och inkallning; allt i ljuvlig tysthet. Även specialträning på fjärrskiften, som vanligt med lite olika kvalitet, men med fin energi.

Måndagen ägnades åt platsmomenten; och detaljstudier av svängar i fotgåendet och fjärrskiften.

Igår var det ett gräsligt väder, men jag hade en and tinad, och då tränar man. Tino fick roa sig med två omgångar med tolling, sedan förpassades han till avbytarbänken,- under protest...
Messi fick börja med tollingarbete följt av ett linjetag på åtminstone 50 meter. Sedan en ny omgång med tolling, och ett till linjetag åt samma håll men på en ny plats förståss. Sedan gick vi några hundra meter innan  jag kopplade upp hundarna och gick iväg för att gömma anden. Skickade Messi på ett fritt sök från ett annat håll, det var cirka 60 meter till anden. Nästa uppgift var ett halvdolt linjetag, och en simpel dirigering med "ut" som avslutning. Inga problem egentligen, det första linjetaget blev omständigt för att jag strulade till det, men för övrigt gick det bara bra. Han levererade alla i hand, och jobbade fint med avstånden.

Idag har vi inte tränat något, men är väldigt trött ändå efter en i övrigt fullmatad dag. Nyss blev Barcelona utslagna ur Champions League, lika trist som vädret...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar