Summa sidvisningar

onsdag 14 maj 2014

Gotland om våren...


Magnolia
Det har varit några upptagna helger i det senaste, vilket nu kulminerat med en långweekendresa till Gotland! Maj månad är en fantastisk tid att åka till Gotland på, och det är halva priset jämfört med på högsommaren... I år hade vi molnigt väder med solglimtar både på fredagen och lördagen, då var det regnkaos på fastlandet. Söndagen blev dock regnig, men det var åtminstone inte alltför kallt. Vi har roat oss med fina prommenader på stranden i Tofta, strosat i Visby, shoppat och ätit ljuvligt god och inspirerande mat på restaurang Bakfickan.

En stund tillbringades också på SSRK's utställning i Roma, Messi skulle visas i jaktklassen. Så här blev kritiken, domare Börje Johansson:
"Något försiktig hane som kunde ha mer självförtroende. Vackert maskulint huvud som kunde ha mer markerat stop. Tillräcklig hals. Bra front. Något vid i sina armbågar. Tillräcklig bröstkorg. Bra överlinje. Lätt avfallande kors. Tillräckligt vinklad bak. Rör sig med något trippande steg." Vi tilldelades ett VG.
Vi skulle ha ställt ut på söndagen också, men olika omständigheter gjorde att det inte blev så. Vi har ju ett cert sedan tidigare, och det får vara bra med det, nu lägger jag ner verksamheten i den obegripliga utställningscirkusen.

Idag har vi kommit igång med lite lydnadsträning igen! Messi fick tre omgångar med vittringen, då jag höll i pinnen kanske 10 sekunder inför momentet. Alla tre försöken gick jättebra. Tino fick också tre omgångar, och även han gjorde allt rätt. Messi fick också gå fotgående med stegförflyttningar, allt gick tyst och fint tillväga! Sedan träning med dirr-appen; först konskick separat och därefter i olika kombinationer integrerat. Han hade något drag mot mittapporten, men stoppade fint och kunde lätt styras om. Han hade svårare med den högra apporten, och egentligen var gräset för långt och apporterna syntes dåligt. Den sista omgången gick riktigt bra, så det finns hopp, men visst är det ett svårt moment med många lockande fallgropar. Men han jobbade jättebra med fin attityd, så det var inget problem med självförtroendet då i alla fall... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar