Summa sidvisningar

söndag 12 maj 2013

Bruce Springsteen & The E Street Band, Friends 3


Så var det dags för den tredje spelningen på Friends Arena! Min uppladdning var utmärkt med avseende på mat och vila, men med en hemsk hosta och snorighet kändes det inte direkt optimalt. Klarade mig ändå hyggligt med hjälp av Apotekets utbud... Vi ordnade oss fina platser i den första avspärrningen framför scenen, och jag såg väldigt bra hela tiden.

Det hela blev dock lite av en besvikelse, för setet kändes väldigt basic. Kvällens tänkta delikatess blev att de spelade hela Born In The USA-plattan från början till slut; säkert vansinnigt kul för de som är lite lagom insatta, men föga spännande för oss långtida fans. I vanliga fall kan vi hitta nya infallsvinklar och lite individuella finesser i många av de frekvent spelade låtarna, men det var få sådana glädjeämnen den här gången. Visst är det häftigt att få höra en hel platta i sin helhet, det är grymt ovanligt, men när det är den enda överraskningen känns det lite snopet.
Egentligen var det en riktigt bra spelning, bandet trivdes och publiken som helhet var mycket nöjda, men hela upplägget var bara så förutsägbart. Och det är inte hans signum, tvärt om blir man i vanliga fall ständigt överraskad på hans spelningar; därav den lilla besvikelsen den här gången.

Så himla tur för oss att vi har två spelningar kvar på den här turnén att glädjas över! Ny tid, ny plats och nya förutsättningar,- det kommer att bli andra bullar då!
Bilderna är tagna från backstreets.com, där det finns detaljerad information kring allt som har med Bruce att göra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar