Summa sidvisningar

fredag 28 december 2012

Mellandagar

Julen är över, och förkylningen har mer eller mindre också dragit iväg till nästa objekt. Det blev fem dagar med feber, så återhämtningen tar lite tid. Kände mig riktigt seg på jobbet igår, men idag var det ok. Nu tänker jag inte jobba en enda dag till i år  :-)  Tog en sväng till det stora köpcentrat idag, och så mycket folk det var...! Inte visste jag att det är så vansinnigt roligt att shoppa...??

SMHI meddelade idag att 2012 har varit osedvanligt regnigt, och det tredje regnigaste året någonsin i Sthlmstrakten.  Jo tack, det minns man ju. Nu har vi vinter för hela slanten, undantaget i förrgår då det var plusgrader. Så nu har vi ett lager is på gatorna, och imorgon väntar mer snö. Suck!!

Efter den oplanerade vilan från träningen gjorde vi ett pass vittringsapportering idag. Det var så himla isigt att jag inte försökte mig på några andra moment, så de får nöja sig med det lilla för tillfället. Upplägget var två godisbitar framför pinnarna på första försöket, sedan utan. På det sista försöket fick båda göra tävlingsmässigt utförande. De fick totalt fyra försök var.
Messi visade upp stabila utföranden med alla rätt! Det såg verkligen bra ut rakt igenom.
Tino sorterade bra alla gångerna, men på tredje försöket blev han osäker. Han hittade rätt pinne direkt, grep den, men släppte för att kolla av de andra också "för säkerhets skull". Det känns nästan bra i hans fall, eftersom han visade att han t-ä-n-k-t-e, och med tanke på den huvudlösa vittringen han presterade förra träningspasset.

För övrigt har det verkligen inte blivit mycket gjort. Vi jobbar förståss vidare med stegförflyttningarna och fjärrdirigeringen inomhus, och jag försöker vara hård med detaljerna. Messi klarar nu treans fjärrskiften på fem meters håll, och stegen ser allt bättre ut. Hans rättprocent ökar hela tiden, så det känns som att vi är på rätt väg. Med Tino filar jag mest på fjärren, han får göra några skiften innan frukost varje dag. Det som han har svårast för är stå-sitt, det lockar verkligen till frammåtrörelse, så det tränar vi mest på.
Tanken var att Messi skulle kunna alla enskilda moment i trean till årsskiftet, men vi är väl inte riktigt i fas med den önskningen. Fast hyfsat nära, och än har vi tid innan våren är här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar