Summa sidvisningar

tisdag 22 januari 2013

Extra allt

Tänk att jag fick in bilderna till slut!! Måste lära mig det nya systemet, för nu var det onödigt krångligt...

Kylan fortsätter, nu har vi -12 dagtid. Messi visar inga som helst tecken på att frysa, medans Tino trivs fint i Emils gamla värmetäcke på långprommenaden. Själv har jag på mig extra av allt i klädesväg, och berömmer mina extra tjocka neoprenstövlar för utmärkt köldisolering.

Posted by PicasaIgår var det svinkallt eftersom vi gick rakt in i dimman; det är öppet vatten vid inloppet till ån, och därifrån väller det in isdimma. Hemskt!! Innan vi försvann i töcknet hann vi med en liten omgång vittringsapportering. Första omgången var med två godisbitar vid pinnarna, sedan utan. Tino gjorde tre omgångar på ett utmärkt sätt! Messi började med ett fint arbete på första omgången, sedan blev han lite snurrig och grep på måfå. De två sista gångerna gjorde han dock helt rätt.


Idag var det fortsatt (nästan) för kallt för träning, så det blev en snabbvariant. Vi höll till vid utomhusbadets parkering. Där är det plogat men utan belysning, men det innebär ingen omväg att gå dit. Momenten var fotgående, sättande under gång och inkallning; först som detaljer och enskilda moment, sedan i kedja.

Tino gick rätt bra, han fick fokusera på fotgåendet och sedan göra kedjan direkt utan avbrott. Något pip i fotgåendet, men det är ju normalt...
Messi var väldigt sugen på att träna, han skuttade runt som en hoppetoss mellan momenten. När han är så där laddad innebär det alltid lite extra frammåtdriv, så vi fick justera positionen ett par gånger. Något litet pip på stegförflyttningarna blev det...
 Annars gjorde han fina utföranden, och kedjan gick bara bra.

Nu längtar vi efter lite gynnsammare träningsförhållanden! Har inte varit på klubben sedan snön kom i början av december, för det är inte varmare där... Vi får hålla tillgodo med kyrkans parkering för längre träningar, och det funkar riktigt bra, men inte i den här temperaturen med isdimma... Burr!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar