Summa sidvisningar

onsdag 19 oktober 2011

Vilket A-barn!

Väntan är över, idag kom resultatet från SKK's bedömning av röntgenplåtarna. Det blev bästa möjliga utfall; HD: A och ED: ua!!! Otroligt glädjande, nu hoppas jag stenhårt att resten av kullen följer efter i samma stil. Tre kullsyskon röntgade; tre A. Hoppas, hoppas, hoppas!!!

Jag hade tänkt att åka till brukshundklubbens öppna träning idag, men det pissiga vädret och mitt dåliga humör gjorde att jag valde det enklare alternativet; träna själv hemmavid... Jag hade med mig bollen-i-snöre, en favorit för de båda. Tino fick göra några lägganden på avstånd, inkallningen och detaljer i fotgåendet. Messi fick främst träna på högersvängar och språng marsch i fotgåendet, han blir gärna lite skuttig då. Det blev en bra träning inledningsvis, men lite väl het när det oförhappandes blev ett boll-race då båda belönade sig själva samtidigt... En platsliggning med störning (jag lekte med bollen) blev det också.

Alldeles nyss hade vi ett litet träningspass inomhus. Tino fick träna med metallapporten, det funkar så bra inomhus. Tror faktiskt att anledningen till att han ratar den ute är att den då är iskall, han är ju en känslig liten person. Hm. Han gjorde fina skiften i fjärrdirigeringen också, men började med ett tankefel, delvis han lyssnade inte riktigt utan gjorde snabbt efter eget huvud. Bra träning för honom, den där fjärren.
Messi kunde göra en komplett apportering, både med trä- och metallapporten. Bra! Han överraskade genom att göra korrekta ligg-stå-ligg-skiften i fjärren med extern belöning bakom, verkar lovande. Skifterna ligg-sitt gjorde han utmärkt väl på 5 meters avstånd, med extern belöning. Skönt att träna inomhus...

1 kommentar: