Summa sidvisningar

söndag 5 december 2010

Söndagsutflykt

Det har varit nollgradigt idag, känns ju riktigt behagligt efter veckans köldknäpp.

Idag har nog Messi haft det roligast. Han fick följa med på ett fikabesök, och vi åkte bussen dit och hem. Han är fortfarande lite kinkig på bussen, piper och blir sur för att han inte får äta allt möjligt och omöjligt folk har lämnat efter sig. Till slut lade han sig ner på golvet i gången mellan säterna, då gick det bra. På hemresan var han lugnare, men då var han ju trött efter besöket. Tino tycker inte så mycket om att åka buss han heller, han vill helst gå av på varje hållplats... Emil älskar att åka buss; han smygäter matrester, tittar på folk och låter sig gärna klappas av vem som helst. Så fort vi kommit till vår plats lägger han sig och sover, och så avspänd har han alltid varit på resande fot.
Själva besöket gick bara bra, även fast jag trodde att han skulle bryta benen av sig när han skuttade i trappan. Men de sitter kvar! Han fick visa sina färdigheter också, bra att träna inför publik! Han lät sig inte störas av det, utan gjorde sina moment som vanligt.

Tino fick en del träning när vi kommit hem från fikat. Började med långt jaktfot utan problem. Sedan fick han rusa runt en stund innan det var dags att träna stegförflyttningar. Han missade en förflyttning till höger, men förutom den gick även fot bakåt bra. Inkallningen satt mycket bra, men han slarvade lite i läggandet. Han höll upp bakdelen som i en lekgest, men korrigerade sig själv efter en sekund. Måste ändå komma ihåg den plumpen. Positivt var att han verkligen satsade på ett flygande läggande, även om utförandet inte fullföljdes.
Sitt under gång funkade i alla försök, hade bollen externt som belöning. Avslutade med att träna linjetag mot belöningsbollen. Jag noterade ju förut att han inte laddade lika mycket på den som en dummy, och den effekten kvarstod. Pekade en till två gånger, klick och belöning, sedan nytt pek och varsågod. Ett litet pip kom, men han hade bra fokus och satt helt stadigt under alla repetitioner. Var nöjd med hans inställning idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar