Summa sidvisningar

onsdag 26 januari 2011

Tino opererad

Yes, nu blev det äntligen av! Tinos besvärliga analsäckar är borttagna, han opererades igår fm. Operationen gick riktigt bra trots ärrbildningar, så chansen att han klarar sig utan komplikationer anses god. Väl hemma var han förståss omtöcknad, så jag lade honom i en stor bur så att han skulle få sova i fred. Men han ville inte sova, han bara ylade och levde om, så jag tog ut honom. Såg då att han blödde en del från såren, vilket kunde förväntas efter ingrepp av den här kalibern. Det slutade dock snabbt, men han hade ju så ont och var obekväm. Jag fick sitta med honom på golvet och "hålla handen", och efter några timmar mådde han betydligt bättre. Efter en liten matportion var han lika pigg som vanligt, det var otroligt vad snabbt det gick!

Men natten blev hemsk... Förmodligen kliade det och stramade i såren, för han sov inte en sekund, och därmed inte jag heller.... Han var hyperstressad, och ville bara gå ut och springa. Det är en bra lösning på de flesta problemen enligt honom, men det gick ju inte för sig. Nu 1½ dygn efter operationen börjar han äntligen kunna slappna av lite, det känns så skönt att se honom vila!
Investerade i en uppblåsbar krage förra året, så han slipper den förhatliga tratten (för att förhindra att han slickar i såren)! Kragen har varit en välsignelse; förra gången han skulle ha tratten fick han totalt frispel, det gick bara inte. Kragen fungerar inte om såret är mer lättillgängligt som vid en skada på tassen, men i det här fallet går det utmärkt.  

När Tino var inne på djursjukhuset fick jag lite egen tid med Messi. Vi gjorde inget spektakulärt, men lite inkallningar med pipan (gick utmärkt) och sida-gående hanns med. Han fick gå lös hela vägen trots störningar, han klarade det jättebra. Idag fick han hybris över en parabolantenn och en ponny, båda passerade vi igår utan några problem... Det är tvära kast i hans ålder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar