Summa sidvisningar

söndag 10 oktober 2010

Messis mage är normal igen, överkokt ris är effektivt som stoppkloss i magen. Den lille har haft två lite lugnare dagar efter oredan i kroppen, men engerin har återvänt kan jag garantera.

Tino har idag fått ett lydnadspass medan Messi sov. Fokus var på rutan, metallapportering och inkallning. Han hittade mitten av rutan alla fyra skick, men drog lite åt sin favoritkon (höger fram) vid två skick. Hade locket som halvgömd target på två skick. Metallapporteringen gick riktigt bra utan tvekan i upptagen och full fart in och ut. Han återföll dock i en gammal synd; att sitta ostadigt vid utkastet. Balanserar med en ostbit till vänster om honom, samt klick när han sitter helt stilla. Stadgan blev bättre på slutet av passet.
Inkallningen funkade halvbra. Gjorde ett mkt bra ställande första skicket, sedan hade han lite för lång bromssträcka. Fick ta fram bollen som bakåtsug, då gjorde han fina ställanden även på långt avstånd från mig. Testade med ligg under inkallningen, verkade inte vara så svårt för honom.

Igår fick Tino ett sök i strandkanten vid sjön där en dummy låg i vassen och en i sumpig mark på strandängen. Han fick leta länge efter den ena, stannade till och frågade mig en gång, men hittade den själv till slut. Kanske gjorde den hårda vinden det hela svårare.
Sedan var det dags för dirigeringar. En dummy rakt fram, en dummy till vänster. Skickade på den rakt fram, blåste stopp, skickade om till vänster. Problemfritt! Sedan blev det svårare, för Emil blandade sig i det hela... Han flyttade på dummyn rakt fram, och stod i vägen rent allmänt... Bra störningsträning, alltså! Tino blev lite konfus, han tappade fokuset frammåt, så jag fick skicka om ett par gånger. Sedan varierade jag med att han skulle ta dummyn rakt fram, istället för att ta den till vänster. Det som var bra var att han svarade på stoppsignalen direkt, och han hade inget problem att byta fokus mellan dummiesarna.   

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar